Friday, October 9, 2015

♨Nasi Goreng Telur Masin♨

Assalamualaikum wbt...

Kisah pagi tadi...tak silap me 2 hari lepas...member satu ofis me share resepi Nasi Goreng Telur Masin....Ist time dengar. Nampak macam sedap je. 
Nampak tu...
Resepi seterusnya?? Nti me bagi link ok
Bahan2 semua dah ada cuma udang je takde, singgah pasar basah konon nak beli udang tapi yg ada hanya yang jenis kecik tu. Belasah je la, janji ada udang . Boleh lah me campur dgn isi ayam nanti.
Antara bahannya
Dah siap...
Telur masin tu macam tak cukup je tp dah
mls nak rebus...lewat plk nti
Memandangkan 2 hero kat rumah tu tak gemar telur masin, so untuk mereka me kena buat Nasi Goreng Cina.
Yg kanan tu Nasi Goreng Telur Masin..bekalan ke ofis..rezeki yg 
Allah bagi untuk me berkongsi dgn kengkawan.

Ok..ini resepi kalau u all nak ikut..tapi yang fiza goreng nampak sedap & cantik je kan ..maklumlah org tu pakar bab masak-memasak ni.. ^◕‿◕^

http://fizalgk.blogspot.my/2014/06/nasi-goreng-telur-masin.html


3 comments:

eima said...

enarik resepi ... tak penah cuba lagi ... maybe nanti boleh try

Eintan Nurfuzie said...

jarang org buat tapi bgus tuk idea ni..
Cik en kembali.. hihi.. lama x mai sini..
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
dan entri ini Happy Monday All Nufuzie Dot Com's Reader

MizzTina said...

tq kak ma....sedap!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...