Wednesday, October 28, 2015

Otak Kiri @ Otak Kanan...

Assalamualaikum wbt...

Otak kiri atau kanan ???
Sumber : google
Tengok u all tergolong dalam kalangan otak kiri atau kanan ?..
Cuba u all baca ni...

Sumber : google
Kalau nak sebut yang tu susah...cuba baca yang ni ..
sumber : google

Tentu u all pun cuba baca sekarang & tergagap-gagap nak baca ikut warna kan..me pun sama lor tapi tetap juga nak baca ikut warna...gagap pun gagap le janji berjaya..hehe..


Yg ni otak kanan sedang berfungsi..
separuh siap
Kalau nampak ke gayanya anak bujang me ni banyak menggunakan otak kanan...salah satunya kat atas tu..suka sangat bab teknikal dan 'cipta' itu ini...kadang2 kami risau dibuatnya..ye la, kot benda tu merbahaya ke..ada je akal dia tau..pernah dulu dia buat entah apa tapi siap ada drawing tu....kadang sambung2 wayar bagai..kalau yang ok tak la kami risau.
Yang kat atas tu nanti me share kan hasilnya bila dia dah siap nanti..

Main dota pun boleh dapat RM180,000...wowwww..biar betul ...tapi inilah gamekesukaan anak bujang me sekarang..

Tak percaya ??? Nak tahu macamana nak dapatkan RM180,000 dengan hanya bermain game ??

Sila klik kat bawah ni ;)


4 comments:

Khai♥Rin : anies said...

otak kanan!

Nieyl said...

Morning²..
suka main sebut warna tu..
tergelak sorang²...

Nurzakiah Hanum said...

tq for sharing

Asha Lya said...

Lya cenderung guna otak kanan suka bab rekacipta ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...