Wednesday, November 4, 2015

Doktor Shazril Hensem Vs Engku Sulwani Jelita

Assalamualaikum wbt...

Dari minggu lepas ada je dok cerita pasal Doktor Hazril(bertugas di Hospital Serdang) yang dikatakan hensem tu....pernah dijemput ke konti Hotfm dan yg paling sedih bila ada yang sanggup call nak tempah beliau bila nak bersalin nanti...Hmmm apa la perasaan si suami kan...Bukan niat nak mengata sesiapa...tapi pada me kalau nak tempah & mampu dari awal hingga bersalin me akan tempah doktor perempuan...sebolehnya muslim. 

Pada mulanya me tak ambik  kesah pun pasal viral ni tapi since ramai yang dok update so me baca...hmm tak dinafikan hensem orangnya..tapi apapun en hubby lagi hensem dimata me...hahaha..bengang tak u alls..;)

Biodata Dr Shazril
Sumber : Google
Nama Penuh: Say Shazril Shaharuddin
Gelaran: Dr Say Shazril Shaharuddin
Umur: 27 Tahun
Lokasi Pekerjaan: Hospital Serdang ( Medical Ward 7B)
Pekerjaan: Doktor Medical Officer (MO) Fresh Graduates/ Pengedar Herbalife/ Jurulatih kesihatan/ Model
Pengkhususan: Department Sakit Puan
Status: Sudah Berkahwin 
Nama Isteri: Dr Azura Abas
Tarikh Nikah: 30 Mac 2014
Nombor Telefon: 017-2225865

Sudah berkahwin ye..jangan pula ada yang nak menggatal..ini petikan yg me ambik kat fb beliau masa on air kat hotfm hari tu ...pinjam ye doktor....hehe.."Agak sedih pabila biniku Azura Abas xdpt turut serta pagi tadi, akan tetapi jawapan beliau cukup priceless yg menyatakan beliau seorang dah mengisi kuota kedua, ketiga dan keempat bagi diriku heheh"...so u alls yg agak2 terpikat tu sila faham2 je la ye
Sepadan..isterinya pun cantik sangat :)
Sumber : Google
Lepas tu viral pula pasal si cantik jelita ni, Engku Sulwani...bakal doktor...memang cantik orangnya. Kalau u alls perasan dan selalu tengok ig tudung @ jubah ke sure pernah cam muka dia tapi disebabkan sebelum ni belum viral so semua pun buat dek je la kan. . Masih belajar dalam bidang perubatan di UPM & aktif sebagai model muslimah...Selain dari Zawara & Benang Hijau, Ariani & Tudung Ruffle juga pernah mengambil beliau sebagai model mereka
Sumber : google

Sumber : google
Selalu juga keluar kat majalah2..


Bakal doktor yang berasal dari Kota Bharu ini juga sudah berpunya ye...juga seorang doktor dan berasal dari Kota Bharu....sepadan dgn Engku Sulwani
Kalau tak silap baru  lepas konvo semalam
Sumber fb Dr Syakiron
Memang jelita orgnya..:)
Mengikut sumber Engku Sulwani merupakan seorang pelajar yang cemerlang dari sekolah rendah lagi..pernah belajar di MRSM Kelantan...mendapat A (UPSR) 8A(PMR) 9A(SPM). Beliau juga merupakan seorang blogger tapi lately macam dah kurang update blog , maybe sibuk dgn study & kerja . Tapi fb dan instagram dia aktif dan selalu gak update.

Single lagi??? Jangan risau..kalau ada jodoh tak ke mana...tak payah nak kejar orang yang dah berpunya...tengok dia ni relak je...


7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

anum berdoa agar anum dijauhkan dari jd cm tue
ermmmmmmmm

eima said...

MO ke Dr say ?? klu fresh graduate ni HO kan ....

Khai♥Rin : anies said...

org cantik n org hensem mmg selalu dpt perhatian ;-)

Nieyl said...

ya...ade terbaca gak psl Dr.say nie..
hmm..macam²...

MizzTina said...

kira blm jd doc lg..msh HO, mcm fatin liyana.. ramai nawww gedik sanggup dirawat dgn doc ni.. tahpape la...

AziRahmanDot Com said...

macam tu la dugaan orang cantik lawa ni....

kakyon said...

semuga mereka bahagia dgn pasangan memasing hingga akhir hayat..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...