Tuesday, November 3, 2015

Roti Boy Sedap ^◕‿◕^

Assalamualikum wbt...

Setiap kali lalu depan Kedai Roti Boy tu sure akan terhidu bau yang hmmmm...tiba2 akan buat perut rasa lapar. Padahal sebelum ke Alamanda semalam tu kami dah lunch kot kat Precint 16 ....tengah jalan2 nak masuk AEON Big tu tiba2  bau Roti Boy yang harum  seolah-olah memanggil-manggil je suruh beli..hehe..

So sebelum balik sempat la tapau, konon nak makan kat dalam tu tapi semalam manusia punya la ramai..nak membayar pun beratur panjang. Rasanya 1st time beratur panjang macam tu , biasanya paling ramai pun kat depan 3 4 orang je queue.
OOoo..patutlah dgr 'suara' memanggil..heee
Pilihan kami yang biasa je,yang butter filling tu,  kalau ambil yang inti mocha macam hilang keaslian bau Roti Boy tu...bau aroma kopi..hmmm memang menggoda nafsu tau...nafsu makan ok....Semalam baru perasan rupanya harga dah naik 15 sen...kalau dulu yang biasa rm2.50 je. Apapun tetap sedap....
Nasib la syg..jadi model tak berbayar..
jadi mangsa ummi je kan ♥♥...
takkan ummi nak selfie tgh makan kot
buruk nau rupa nti ;)
Tapi serious Roti Boy ni sedap..crispy kat luar kat dalamnya lembut..terasa lemak masin butter . Tapi lain org lain citarasanya..itu pendapat peribadi ok..bukan nak promote ke apa sebab bukan dapat untung pun cuma nak berkongsi something yang me rasa sedap dan yang penting ada halil JAKIM.. ^◕‿◕.

Sekarang ni petang2 mesti hujan..alhamdulillah..terasa sejuk dan segar...tapi kalau dapat pegi SINI lagi best kan..senyuk dan nyaman, pemandangan pun cantik je...


4 comments:

nor azman said...

Perhhh sedapnya dia makan...heheheh

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa

Elya Roza said...

mmg perisa butter lg sedapppp!

MizzTina said...

mkn ms panas² sedap..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...