Saturday, November 14, 2015

✍Tarikh Keputusan UPSR & PSRA 2015 ✍

Assalamualaikum wbt....

Hari ni kerja...macam biasa kalau kerja hari Sabtu memang tak banyak kerja sebab customer pun tak kerja. Ikutkan nak je apply cuti tapi sebab dah ramai member satu department ambik cuti me 'kuburkan' niat tu. 

Just nak share dengan u alls yang ada anak darjah 6...maknanya yang sedang menunggu keputusan UPSR & PSRA....^◕‿◕^

Tarikh keputusan UPSR keluar adalah pada hari Selasa minggu depan, 17/11/2015...keputusan boleh diambil disekolah masing2 bermula jam 10 pagi...nak sms*tarikh utk check melalui sms hingga 23/11/15 11.59pm shj pun boleh..caranya ~  

Taip UPSR<jarak>angka giliran dan hantar ke 15888

Bagi keputusan PSRA pula, akan keluar sehari lebih awal iaitu pada hari Isnin 16/11/2015. Calon2 boleh mengambil keputusan masing2 bermula dari pukul 10am pada hari tersebut.

Sudah pasti ibubapa, calon2 & guru2 mengharapkan yang terbaik. Apapun keputusan nanti kita semua kena terima dengan redha sebabnya anak2 pun dah berusaha sebaik mungkin, guru2 pun dah beri yang terbaik, ibubapa pun sama turut meluangkan lebih masa study dgn anak2 sekali...Jangan pula ada ibubapa yang memberi tekanan sekiranya keputusan yg anak2 dapat tak seperti yang diinginkan. Percaya pada Dia, segala yang Dia beri ada hikmahnya..kita doakan ynag terbaik utk anak2 kita...InshaaAllah..^◕‿◕^



p/s : Jgn risau anak tak cemerlang di dunia...risaulah sekiranya anak kita kurang ilmu akhirat..

2 comments:

adianiez AIDA said...

aida setuju tu.
cemerlang dunia akhirat kena seimbang.
baru la betul sukses.

Norma NML said...

@adianiez AIDAKan...biar seimbang..tapi kalau lebih yg akhirattu lagi bagus ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...