Wednesday, December 23, 2015

WHAT IS YOUR PROBLEM??? !!!!!

Assalamualaikum wbt....

Seriously me tak faham dengan sikap manusia yang macam ni, suka cari pasal......I'M NOT BOTHERING YOU, SO PLEASE MIND YOUR OWN BUSSINESS OK!!!!! Even me tak pernah pun kacau hidup dia...U start the game then you try to play a fool with the thing you created...

Apa hal sakit hati sangat ???? Me nak block ke..nak hide ke...it my privacy...did I concern yours one??? Tak, kan ?? Yang dok sibuk sangat tu apasal...sakit ke awak tu kalau tengok me happy, kenapa perlu nak tahu all my status update...to make a point ??? 

Faham Tak!!!
Hey Stalker...awak ada masalah hati ke???
PS : Kesabaran manusia ada tahapnya...
Tapi me tak pernah berhenti berdoa semoga Allah lembutkan hati dia, berikan dia kesedaran...
lembutkan juga hati me supaya menjadi manusia yg lebih sabar...

3 comments:

eelobor said...

hehehe....hye stalker

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Utk org berubah mmg susah norma..
Sebaiknya kita jgn buat seperti apa yg dia lakukan..

nur sabrina said...

Singgah sini and tagging you here
http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-1-by-fieyqa-adelova.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...