Thursday, February 18, 2016

Aiskrim Kelapa Sedap :)

Assalamualaikum wbt...

Entry throwback..tak sempat nak citer..balik dari cuti CNY busy sangat...campur pula dengan hati yang masih risau pasal Chek..Masa dok tengok gamnar2 Chek yang abang & anak buah hantar kat group family ternampak la gambar Aiskrim Kelapa..

Aiskrim Kelapa ni kami makan masa pi hospital melawat Chek...dalam keadaan Chek macam tu kami gilir2 ambil giliran pi makan..Kalau nak cari makan area HRPZ memang banyak..cuma harga maybe mahal sikit. Kat area Stadiuk KB tu pun banyak sangat kedai2 makan..tapi since malas nak jalan jauh kami makan je kat Nasi Kukus Suriani, memang terkenal dikalangan pelancong luar & penduduk tempatan...Beratur almost 20 minit baru dapat..maklumlah kebetulan cuti sekolah,sorang tapau 20 bungkus, ada yg tapau 15 bungkus..Tapi me setuju..memang sedap...lupa pula nak snap gambar. Yg sempat me snap yg tapau tu je..hihi

Perhh..memang berbaloi dengan harga..
Pinjam gambar dari blog dorang hihi
 http://www.surianinasikukus.com/
Dah sedang elok abg me menunggu giliran Nasi Kukus kami, ternampak pula Aiskrim Kelapa...apa lagi, laju je me & adik pi order..hihi...So order 3 Aiskrim Kelapa & 2 Air Kelapa Pandan...harum sgt bau kelapa pandan tu..perut tengah lapar sbb a day before tu tak selera nak makan sbb fikirkan Chek...
Dlm tu ada aiskrim, ada pulut kuning, kcg tnh..isi kelapa..
memang sedap sgt..
Next time bila balik kg & Chek dah sihat nak bawa dia pi makan kat sana sebab Chek pun jenis yang suka jjcm tapi makanan ala2 kg la....;)

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...