Monday, March 21, 2016

Mood Makin Merundun...^︵^

Assalamuamalaikum wbt...

Mood nak menulis makin berkurang...sejak anak dok madrasah ni macam malas nak menulis...al maklum la kebanyakan story dalam ni dia yg jadi 'model' & bahannya...

Rutin kami macam biasa, pi keje balik keje...balik keje kalau lapar before balik rumah terus pi makan...tapi kalau selalu sangat makan kat luar pun boring jugak. Kalau dulu dia ada kat rumah hari Jumaat je dia dah request...nak pi riadah, nak pi jalan2, nak pi Alamanda*salah satu tempat yg dia suka...bukan nengok apa pun...2 tempat yg dia masuk suka kat situ..tempat jual hp*kat sini dia akn check model model2 hp punya spec..minat nau dgn it ni..hihi & toy r us..Skrg ni tunggu weekend je sbb nak pi tengok dia. 

Malam minggu tu 'Ibu' share lagi gambar anak2 tahfiz pi kenduri tahlil rumah mak 'ibu' if tak silap me. Ada la dalam banyak tu terselit gambar dia...dan macam biasa dia memang tak gemar nak bergambar..hihi..
Nampak tu...siap tunduk lagi..alahai anak..
Pic yg bwh tu sbb 'ibu' panggil baru dia berpaling :)
Alhamdulillah, sejuk hati bila tengok anak2 berkumpul ramai2...sekurang2nya dia boleh menumpang kasih kawan2 walaupun takde adik beradik yg lain...macam hidup dlm keluarga yg besar...Semoga anak ummi sentiasa disenangi oleh kawan2 & juga ustaz...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...