Tuesday, March 22, 2016

Nasi Kukus Pandan Bandar Baru Bangi di Seksyen 9

Assalamualaikum wbt...

Entry dalam draft, taip separuh jalan then stop...kisah minggu lepas...member dok share pasal Nasi Kukus.....most tempat yang kami beli adalah gerai @ restoran kepunyaan org Kelantan ye..bukan la sbb kenegerian tapi Nasi Kukus kan sinonim dgn Negeri Kelantan..lagipun skrg ni mcm2 kes kalau warung2 tepi jalan ni, so tak leh beli sebarangan tempat.....lately kan mcm2 kes..Terbaru yg last week viral Nasi Lemak Rendang B**i tu...geli tekak bila dgr. Peniaga dari seberang...U all bygkan dah berapa ramai org Islam yg makan benda haram tu...Ya Allah..Nauzubillah...


Nak sambung pasal Nasi Kukus Pandan Bandar Baru Bangi...kami makan hari tu yang Nasi Kukus Ayam dara...rm7..kalau makan kat situ tak silap me air pakej free dgn air sirap. Tapi kami tak ambil sebab en hubby nak minum air lain...carrot susu katanya...

Sementara tunggu order sampai, sempat la me snap suasana dalam restoran tu..kemas..nampak moden...
White & Red theme...n


Yg ni kami punya..hihi
Selain dari Nasi Kukus u all boleh juga order ala carte..harga berpatutan...sedap atau tak me tak sure ebab 1st time datang..inshaaAllah lenkali boleh cuba order ala carte pula..
Mcm2 ada
Kalau nak order untuk delivery pun boleh..tapi dgn term & condition...last week me & geng opis order untuk lunch...alhamdulillah delivery cepat..so sempat la kami makan dgn waktu lunch yg setengah jam tu...So u all yg duduk area berdekatan tu kalau teringin boleh la WA @ call je..wahhhh..macam promote je...bukan bodek tapi kita sesama Melayu..sesama Islam apa salahnya tolong war2kan benda yg elok kan ...kata org tu, sharing is caring
...◕ -....

2 comments:

Mohd Noor Shawal said...

peh cam sedap jerrr... ^^

singgah sini.. :)

jemput join segmen shawal.. ^^

http://www.mohdnoorshawals.com/2016/03/SegmenBlogwalkingBloglist3.html

nik said...

Allahamdulillah...Terima kaseh... jika tak sedap bagi tau kami...kalau sedap, jangan diam2...hehehehe...Sekali lagi terima kaseh sebab review pasal kedai kami...
Nik Pejal, 0172399549

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...