Monday, May 30, 2016

Jemputan Kahwin @Rooftop Garden Hotel

Assalamualaikum wbt....

Semalam macam tak tekejar masa...Pagi pergi jemput Naqiuddin (weekend dia dapat outing)...terus ke The Mines coz en hubby ada bowling tournament...Ptg tu siap2 kena hantar pula Naqiuddin balik tahfiz., then jemput adik lps tu konvoi 2 kereta ke majlis kenduri anak sepupu me di Rooftop Garden Hotel...  Bukit Jelutong..

Alhamdulillah walaupun tak biasa dgn tempat tu tpi jumpa juga walaupun berpusing-pusing mencari..hihi. Happy dapat jumpa cousins dan saudara mara. Walaupun tak semua yang ada at least dapat kami berkumpul...Since parent pengantin busy memenag tak sempat nak snap gamabr dgn penganti & family. Kami pun kejar masa nak balik sebab dah lewat. Anak2 buah pun dah mula penat & meragam. Gambar pun tak sempat nak snap banyak :)
Sempat bergambar dgn sisters & cousins..
bwh tu cousins & auties pengantin
Family pengantin...Tahniah cousin dpt menantu sulung :)
Sekitar majlis

Apapun tahniah buat pasangan pengantin baru Nurul Iffat Far'ain & Nurzulfadli Izhar..Semoga perkahwinan kekal bahagia hingga ke Jannah..
Last sekali gambar kami...blur pun  blur la..suruh anak buah yg kecik snap gini la jadinya..haha
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...