Tuesday, June 28, 2016

Jelajah Butik-Butik Di Bangi Sentral

Assalamualaikum wbt...

 Alhamdulillah,hari ni dah masuk hari yg ke 22 kita berpuasa...syukur masih diberi kesihatan yang baik walaupun kadang2 'angin' tu datang mengacau. 

Ikutkan shopping semua dah settle cuma tinggal nak cari tudung je. Setiap kali masuk area Bandar Baru Bangi ..last2 kami melencong ke lain..mana taknya, nak masuk pun sesak apatah lagi nak cari tempat parking..kereta yg banyak ibarat macam sardin dalam tin. Kalau gitu gayanya memang takkan masuknya en hubby ...nak parking tepi highway pun penuh.

Memandangkan minggu ni dah nak balik kg, kami cuba nasib je la..hari miggu tu pergi waktu petang , dalam pukul 5.30pm macam tu..alhamdulillah dapat jgk parking walaupun tepi jalan...kalau rasa nak parking area Bangi Sentral jangan mimpilah ye :).

Dari satu butik ke satu butik..sempat la me snap gambar..kat sini seperti yang u alls tahu terlalu banyak butik2 ...memang rambang mata sebab semuanya ada buat jualan murah sempena Raya...tak semua butik yang me terjah..tak larat...jom layan gambar yang sempat me snap hari tu...




Me dok aim yg ada beads tu..nak beli tapi
takde baju yg match color ;)

Yg purple tu mcm cantik je ..hmm..;)



Ada la beberapa lagi butik yg me masuk tapi tak sempat nak snap sbb kejar masa. Akhirnya...alhamdulillah, jumpa yg berkenan...satu untuk me satu utk mak(MIL) di butik yang berlainan..memandangkan me tak siap lagi, jadi me tak boleh ingat warna untuk yg dua pasang tu. Nasib la dapat suami yang memahami...bertabah ikut si isteri ni masuk keluar butik2 tanpa mengeluh penat..td dling..hihi..
Tq en suami belanja ;)
Inilah hasilnya...warna ???Cer teka cer teka...
Tadi tailor dah call...baju semuanya dah siap..yeayyy...nampaknya ptg esok ke lusa jelajah Bangi Sentral sekali lagi...

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...