Tuesday, June 21, 2016

^◕‿◕^ Join Riang Ria Raya Blogger Contest di Lazada & Menang Kamera Cute ^◕‿◕^

Assalamualaikum wbt..

Dua tahun lepas pernah juga join contest Lazada tapi rezeki tak berpihak..tahun ni nak cuba lagi...seronok tau sekali sekala join contest macam ni..:)

Cara2 nak join ???

Senang sangat...

Klik banner kat atas tu untuk keterangan lanjut
Takkan baca je kat bawah ni...senang kan ??
Sila kira berapa Fujifilm Instax Mini Films tu...1 2 3 4...kira jgn x kira ;)

Lepas tu sila cuci mata tengoklah mana-mana barang yang u alls berkenan...4 barang dalam bajet rm500 ok kat sini http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/. Dah siap tu jangan lupa email jawapan & entry url u alls ke contest@lazada.com.my..

Ok...kat bawah ni me senaraikan 4 barang yang berkenan dihati...kalau ikutkan banyak yang berkenan.. -

1.Sharp Microwave Oven R202ZS ~ RM189.90(selepas diskaun 57%)
http://www.lazada.com.my/sharp-microwave-oven-r202zs-8290531.html

~ untuk diri sendiri dan hasilnya untuk saudara mara serta tetamu yang berkunjung ke rumah di hari raya..boleh buat biskut & kek yang sedap2 untuk mereka :) 

2. Jam Tawaf Sport Merah ~ RM89 (Selepas diskaun 50%)
http://www.lazada.com.my/jam-tawaf-sport-merah-6734621.html

~ Yang ni untuk suami tercinta, kalau nak tahu, jam tawaf ni banyak kebaikan untuk kesihatan kita..antaranya pergerakannya ke kanan atau melakukan pusingan ke kanan mengimbangi sistem otak dan pergerakan melakukan pusingan ke kanan mengimbangi tulang belakang anda

3. Handle for 2 Wheels Hoverboard DualWheel ~ rm99 (selepas diskaun 41%)
http://www.lazada.com.my/handle-for-2-wheels-hoverboard-dualwheel-9854101.html

~ Semestinya untuk anak bujang me, happy dia kalau dapat hoverboard ni...boleh dia pusing taman tasik bila kami keluar beriadah nanti..


4. PENSONIC JUICER PJ-37 ~ RM119 (Selepas diskaun 18%)
http://www.lazada.com.my/pensonic-juicer-pj-37-11083968.html

~ Yang ni untuk kegunaan seisi keluarga...nanti bolehlah me sediakan jus buah-buahan yang segar untuk keluarga..beraya sakan boleh tapi kesihatan perlu dijaga kan ;) 

Total yang me belanjakan lepas cuti mata di Lazada

V
v
RM189.90 + RM89 + RM99 + RM119 = RM496.90..

Perhhh...Raya sakan tu...rambang mata dibuatnya...mana taknya diskaun sehingga 92%....berbaloi-baloi tau. 

Ok..pilihan dah selesai...kejap lagi nak post , lepas tu nak email ke Lazada...semoga ada rezeki me nanti dapatlah kamera yang super cute tu....InshaaAllah  ^◕‿◕^

U alls yang nak join tu masih ada lagi sebab contest ni tamat pada 24 June 2016.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...