Tuesday, January 24, 2017

Akan Merindui.....Terima Kasih Semua...

Assalamualaikum wbt...

Kebelakangan ni memang berhabuk blog...mood nak menulis berkurang...ditambah pula agak sibuk jadi nak siapkan apa yang patut...nak kena jadi 'cikgu' yang tak bertauliah lagi. 

InshaaAllah kalau takde aral melintang, esok akan jadi hari yang terakhir me menjadi isteri & ibu yang bekerja dari 8am-5.35pm...hihi. Sedih ??? Happy ??? Macam2 ada tapi perancangan dari tahun lepas Allah permudahkan. En hubby sangat menyokong bila me cakap nak resign. Tambah lagi perancangan Allah itu yang terbaik, dalam dok plan nak berhenti kerja Dia dtgkan rezeki yang kami tunggu2 berbelas tahun lamanya. Syukur Alhamdulillah...

Apa yang pasti me akan rindukan persahabatan sepanjang kerja kat sini. Banyak kenangan manis dgn kengkawan...kami berkongsi cerita, berkongsi makanan, berkongsi masalah tapi bukan masalah rumahtangga ye..hiii..yang pahit ??? sudah tentu ada tapi yang tu tolak tepi ....kalau kita simpan jadi penyakit hati..ketisakpuasan hati...ada rasa tak suka...itu lumrah...yg penting saling memaafkan dan jgn simpan dalam hati :).

Hari Jumaat lepas kengkawan ofis plan utk farewell lunch di QnA Republic....terima kasih semua..actually me tak nak anggap tu farewell lunch sbb nanti emosi...nanti x psl2 hujan turun...:).

Gonna miss them ♥♥
Big portion...Chicken Kebab..nice...tp x larat nk habiskan.
Geng 'marhaban'..haha
No la..3 org  yg sedondon jubah & shawl tu geng pantry
yg byk berkongsi cerita masing2..bkn geng ngumpat ye..;)
Sorang xde dlm ni..Ms Kong the Manager yg sentiasa setia dgn kami...hihi
Cupcake yg comel dr adik2 Sales & Purchasing..tqvm♥♥
Terima kasih adik2 syg utk hadiah2 ni...kalian semua
sentiasa dlm ingatan..♥♥
Walaupun dah tak bekerja kat sini lagi, InshaaAllah persahabatan yang terjalin takkan terputus....lagipun rumah masing2 bukannya jauh sgt pun...ada masa terluang masih boleh gathering kat luar kan.

Hmmm....macamana la agaknya bila dah jadi suri rumah sepenuh masa...tapi yang pasti itu yang me tunggu2...semoga Allah permudahkan segalanya buat me & juga buat kengkawan...terima kasih sebab sudi raikan me.... akak doakan kalian dimurahkan rezeki dan sentiasa dlm rahmat Allah swt. 

♥♥♥Hug & Luv u all  ♥♥♥

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...