Saturday, April 1, 2017

Macam2 Nak Makan


Assalamualaikum wbt..

Semenjak dua menjak ni macam2 yang terlintas nak makan...dari makanan kampung hingga la western..nasib baik sejak pregnant berat xde la naik mendadak walaupin mkn macam...maybe sbb kuantiti yg me ambil tu sedikit.. dh elok naik 8 kg pegi check minggu lepas turun plk 1 
kg..huhu.
Masa ni mmg tekak asyik nak cheese je..roti canai pun yg ber'cheese'😅

Teringin nk mkn sotong bertelur masak hitam. so yummy 😋😋

makanan ala kg... 

Pulut ikan tamban halus rare..ssah nk dpt tau 😀
Teringin yg manis n sejuk..😅
Ptg semalam dah pekena pizza etra cheese...hari ni teringin nak makan ayam goreng kfc pulak...haaa kan ckp nk mkn mcm2 ...en suami cakap makan je la nanti nak kena pantang lama. 😁😁


Persediaan Menyambut Orang Baru

Assalamualaikum wbt...
Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah masuk 38 minggu 1 hari...semua brg baby dah pun kami beli...even brg2 ummi masa berpantang pun dah ready...
Sekarang ni tunggu masa baby keluar je..tak sabarnya me nak timang baby...even en suami, si bujang me & sdara mara pun...maklum jarak tu terlalu jauh..apapun semoga Allah swt permudahkan segalanya nanti...
Lepas batch yg ni ada la tambah sikit2...biasala kan...hihi
Dalam x sabar menunggu kelahiran orang baru tak lama lgi ni...dupdapdupdap tu tetap ada...maklumlah dah lama sgt me berehat....😉


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...