Saturday, June 23, 2018

Aidilfitri 2018

Assalamualaikum wbt..

Aidilfitri tahun ni turn beraya di Kelantan dahulu..tradisi ikut giliran masih kami reruskan walaupun arwah chek & arwah ayah dah takde. Tapi  ikhlas me ckp keinginan yg membuak utk balik kg x seperti masa kedua arwah masih ada..cuba x nak kenang semua tu sbb nanti x pasal2 boleh ' banjira'.. bukan x redha ye tp rindu yg teramat sgt..setiap sudut kat rumah tu seolah-olah me 'nampak' mereka.

Ok la x nak sedih2.. mood Raya kena la ada..Syawal pun masih berbaki kan 😊.Raya tahun ni boleh dikatakan hampir semua adik beradik , ank2  buah & cucu saudara berkumpul lecuali yg x dapat cuti. Yg seronoknya dr awal kami dah decide nk pakai sedondon








me & Raisya

Me & Rifqi



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...