Thursday, November 29, 2018

Rumah Makan Terlajak Laris Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum wbt..

Since 1 incident GV hari tu mcm2 org dok kutuk Dato Aliff Syukri ni..tp pd me setiap manusia ada silapnya..at least dia pun dah minta maaf ..yg dok kutuk2 tu cer fikir apa la yg korang dpt kan😅..

Berbalik kpd RMTL..kebetulan hari tu pi Bangi Sentral ternmpk restoran ni tp x sempat nk try sbb dh lewat..

So mlm td alang2 nk keluar beli brg dapur kt BBB terus dinner kt sana




















Sedap ke tak?  Sebenarnya sedap ke tak ikut ank tekak masing2..karang me ckp sedap ada plk yg ckp x sedap kan..pada me boleh tahan sedapnta😅

Friday, November 16, 2018

Dinner @ Cartel Coffeshop Bandar Baru Bangii

Assalamualaikum wbt..
Alkisahnya ptg tu dok bincang ank beranak nk mkn kat mana..masing2 ckp ikut la makan kat mana pun x kisah..x tahu nak mkn kat mana so kami pusing dulu area BBB..

Suddenly en suami ckp kita jrg jjcm area seksyen 15 so try pusing sana & ternampak la Cartel Coffeeshop..dr jauh nampak menarik..coffeeshop ala hipster..makanan yg kami order semuanya sedap walaupun simple..


















Makanan yg kami order semua sedap & harga standard cafe hipster😉

Untuk yg gemarkan life band tu boleh la naik tingkat ats tu tp ada bayarannya..harga berapa me x pasti sbb mmg x la nak nengok life band dgn ank kecil 😅

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...